torstai 2. helmikuuta 2017

Kurkistus tammikuuhun

Vuoden ensimmäinen kuukausi kului lähes hujauksessa ohi. Olen lueskellut muiden blogeista paljon kuukauden suosikkeja, kuukauden tiivistelmiä ynnä muuta, joten lähdin kokeilemaan myös itse vastaavanlaisen postauksen tekemistä. Halusin kuitenkin tuoda tähän mukaan hieman jotain erilaista, joten keksin muutaman uniikimman kategorian näiden vanhojen tuttujen "hienoin kuva, paras varuste" -tyyppisten massavyöryjen sekaan.

Mielikuva tyylikkäästä toteutuksestani kuitenkin hieman kärsi, sillä jostain syystä kuvat ovat tahtoneet mössöytyä tekstien osilta hieman epäselväksi sutuksi. Ei anneta tämän kuitenkaan häiritä sen enempää, vaan hypätään vielä kerran tammikuun puoleen!11 kommenttia:

 1. Hauska tälläinen erilainen postaus, kivasti toteutettu! :)
  Tammikuu oli meillä aika kehno, olemattoman talven takia. Maastossa ei käyty kertaakaan kunnolla, mutta onneksi jäällä pääsi liikkumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Höh, nää kelit on kieltämättä ollut välillä aika rasittavia. Plussa, pakkanen, plussa - ei hyvä. Toivottavasti ne alkais tasaantumaan, ja onneks ei oo enää pitkä aika kevääseen niin pääsee sulille pohjille! :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja ajatus tässä!

  VastaaPoista
 3. Muuten tosi hyvä postaus, mutta näin puhelimella luettaessa teksteistä oli vaikea saada selvää, kun oli sen verran pienellä, enkä jaksanut avata jokaista kuvaa kerrallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ajattelinkin, että se voi olla ongelmaksi tämän postauksen kanssa. Laittamalla päälle puhelimen internet-version näkee paremmin ja voi tarvittaessa myös zoomata ilman kuvien availua. :)

   Poista
 4. Muuten tosi hyvä postaus, mutta näin puhelimella luettaessa teksteistä oli vaikea saada selvää, kun oli sen verran pienellä, enkä jaksanut avata jokaista kuvaa kerrallaan. :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, että tämä oli mieleen! :)

   Poista
 6. Ihanasti toteutettu! Nyt joka kuukaudelta tämmöset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin harkita ottavani sen tavoitteeksi.. :D

   Poista