lauantai 11. helmikuuta 2017

Playsson.net: JunnutiimiPlaysson.net avaa uuden palstan, jonka sisältö on suunnattu erityisesti alle 20-vuotiaille lukijoille. Minut sekä kolme muuta tyttöä on valittu pitämään Junnutiimiä ja vastaamaan sen monipuolisesta sisällöstä. Luvassa on mm. mielenkiintoisia haastatteluja ja postaussarjoja. Esittelemme muiden nuorten bloggaajien blogeja, ratsastustrendejä, valmentajia, hevosalan ammattilaisia, talliniksejä ja vinkkejä. Lajikattauksemme on laaja, sillä tiimissä on ratsastajien lisäksi myös raviurheiluun hurahtaneita jäseniä ja juttua tulee olemaan aiheesta kuin aiheesta.

Ennen kaikkea sisällön suunnittelussa pyrimme kuitenkin kuuntelemaan lukijoiden ideoita. Meille voi lähettää viestiä, toiveita ja ehdotuksia sähköpostilla osoitteeseen junnutiimi@playsson.net tai kommentoida vaikka tämän postauksen alle, mitä sinä tahtoisit jatkossa lukea tai nähdä Junnutiimissä.

Kuva: Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi
Minun lisäkseni Junnutiimissä bloggaavat 16-vuotias Pauliina Raketilla Kuuhun -blogista, 14-vuotias Selma Pinkki Pyörremyrsky -blogista ja 17-vuotias Noora Ravihevosen Vauhdissa -blogista. Tarkemman esittelyn meistä jokaisesta voit lukea ensimmäisestä yhteisestä postauksestamme: Junnutiimi esittäytyy.

Ryhmän vetäjänä ja valvojana toimii Playsson.netin tiimibloggaaja Jolanda Arela Arvonherra-blogista.

TERVETULOA SEURAAMAAN!

Kuva: Suvi Nieminen / suvin.kuvat.fi


2 kommenttia:

  1. Luinkin tästä jo, mutta mukavaa että tällainen junnutiimi on tullut :) Mielenkiinnolla jään seurailemaan, mitä siellä tapahtuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Minäkin odotan innolla mitä päästään tekemään ja toteuttamaan!

      Poista