maanantai 3. huhtikuuta 2017

Ponikuvia puhelimesta


1. Disa jo malttamattomana odottamassa aamun pöperöitä. / 2. Käväisin pitkästä aikaa Likan kyydissä, oikeastaan ensimmäistä kertaa ratsastin sillä "kunnolla" Emilian ohjeistuksessa. Poni oli aika kiva! / 3. Likka tallissa. / 4. Samba varsin järkyttyneenä korvahupusta. Harmi kun mulla ei ole sitä videoa ilmeisesti tallessa, mutta poni hirnui ja hörisi kun kaveri pisti hevosten korvahupun päähän.. :D


1. & 2. & 3. Laidunfiiliksiä syksyltä / 4. Ratsastin Likalla muutaman kerran Emilian reissun ajan, tässä ollaan maastoilemassa äidin ja Disan mukana. Oli hauskaa pitkästä aikaa mennä näin kahden hevosen voimin maastoon tällä kokoonpanolla.


1. Pimu kivasti menneen koulutunnin jälkeen, poni oli oikein hyvä alkuverryttelyjen jälkeen. / 2. Sara ja Likka iltakävelyllä. / 3. Hevoset siirtyivät tarhaan, mutta niiden onneksi sielläkin vielä vähän vihersi. / 4. Likan kanssa kevyt koulutreeni Emilian ollessa reissussa.


1. Karvalakki! Oikeasti toin siis lampaankarvan talliin ja koska se on Disan mielestä niin järkyttävän pelottava, oli meidän tehtävä pientä siedätyshoitoa sen suhteen. / 2. Riinaa ja ponia kuvaamassa. / 3. Putte aamupalan jälkeen ryystämässä vettä. Tämä hevonen on muuten ihan kunnon juoppo, siis harvemmin tulee vastaan suomenhevosta joka juo näin järkyttävän paljon! :D / 4. Aamutalli puolessa välissä!


1. Pikkusisko lähdössä maastoilemaan Disalla. / 2. Onko tuttua? / 3. Irtohypytyspäivä, jee! / 4. Ruma videokaappaus, mutta vauvan ensimmäiset esteet. Siitä oli ihan superkivaa, vaikka meno olikin vielä vähän hassua räpeltämistä. Pääasia kuitenkin, että homma pysyi lapselle hauskana.

1. Daisy rallittaa tarhassa. / 2. Ja sitten satoikin ensilumi, syyskuussa! Tässä mulla lainasuokki alla, Venlan ihana Laulu-poni. / 3. Venla ja Laulu talvimetsässä. / 4. Peetun kanssa 5km maastokävelyllä. Lumetkin suli jo pois.


1. Foni, hassu pieni vauvaheppa jolla ratsastin Rouhialassa paljon. / 2. Samban kanssa pyörähdettiin pitkästä aikaa vähän kentällä taivuttelemassa käyntiä. / 3. Mukavia nämä tällaiset yllätykset, kun tulee iltatallia tekemään. Ponilla hammas katki ja ei muuta kun päivystykseen soittoa kun veren tulo jatkui kylmäämisestä huolimatta. Päivystävä oli kuitenkin yli tunnin ajomatkan päässä, joten lopulta onneksi saatiin vuoto tyrehtymään ja voitiin odotella seuraavaan päivään, jolloin oma eläinlääkärimme pääsi paikalle. / 4. Lunta taas!


1. Kaverukset Likka ja Peetu. / 2. Tämä on ihana kuva aaseista! / 3. Käytiin klinikalla hakemassa ponille vähän tulehduslääkkeitä eläinlääkärin antamien kipulääkkeiden lisäksi. / 4. Samba tarhassa. Nämä muutamat kuvat on oikeastaan otettu kameralla, mutta en ole vain koskaan täällä julkaissut, joten menköön nyt tässä samassa kun ne puhelimestakin löytyivät.


1. Lumiukkoponi! Ja Disan ihanat nallekorvat. / 2. Samban kanssa pellolla ja ensimmäistä kertaa ravia. Fiilikset huipussa! Ratsastajan vaatetus ei kyllä ollut edustava, ponin iltapuurossa oleva takki ja kollarit.. No, jos sitä joskus ottaisi vähän hienompia kuvia. / 3. Emilian ja Likan mukana maastokävelyllä. / 4. Jeejee!


1. Nakitin pitkästä aikaa Emiliankin ponin kyytiin. / 2. Tonttufiiliksissä jo! Otettiin Venlan kanssa paljon hienoja joulukuvia ponista. / 3. Vuokraponi Toffee päiväheinillä. / 4. Hieno pieni ponikaveri!


1. Ihana aurinkoinen pikkupakkaspäivä! / 2. Porukka sai uusia kuusia tarhaan. Ihan paras viihdyke näille, tosin tällä laumalla ja näiden jyrsimistaidoilla tuollaiset risut on alta aikayksikön tuhottu aivan kauttaaltaan. / 3. & 4. Saran kanssa maastoilemassa, upea sää!


1. Poni lähdössä kävelylle. / 2. Nätti auringonlasku ja melkein koko porukka samassa kuvassa. / 3. Aamutallin yhteydessä näpsäisty kuva, ihana aurinko! / 4. Tämä on muistaakseni jouluaattona otettu. Mukava talvisää ja sen sellaista. :D
1. Peetu ja sen ensimmäinen oma satula. / 2. Ohjasajamassa maastossa, Putte toimi oikein hyvin. / 3. Toffee treenailujen jälkeen. / 4. Samba ja jäiset nenukarvat. Se ei tykkää kun viikset jäätyy ja yleensä hankaa niitä aitatolppiin tai käy sulattamassa vesiastioissa (sieltä tulevassa lämpimässä höyryssä). :D


1. Vauva hierontatuokion jälkeen lähdössä vielä iltakävelylle. / 2. Haha, näin usein meillä yöheinien jako, kun ei jaksa enää pukeutua kunnolla myöhään illasta.. :D / 3. Emilian nappaama kuva Oskun selästä. Ponikavereilla maastossa! / 4. Talvipäivää tarhassa.1. Peetun selässä ensimmäistä kertaa näin kentällä. Hieno poika! / 2. Jengi ulkoilemassa. / 3. Kukkuu! / 4. Kiva, kun on päässyt tässä lapsihevosen ja suurimmaksi osaksi kevyellä käytöllä olevan Samban lisäksi ratsastamaan kunnolla hienolla Toffeella!


1. Vauva opetellut taas uusia juttuja: ensimmäistä kertaa ravia! Ja hän menee kuin vanha tekijä. Super poika! / 2. Peetu töiden jälkeen. / 3. Hiihtoratsastamassa jäällä, oli hauskaa! Ja pitkästä aikaa myös maailman parhaan Disan selässä. / 4. Superputte!


1. Kouluputte ;) Ei vaan, testailtiin vähän lettejä yhteen Junnutiimin postaukseen. / 2. Niin ihana hevonen, Likums. Harmi, ettei siitä tämän parempia kuvia ole, kuin pikainen snäppiräpsy ennen tunnin alkua. / 3. Näitä ikuisia ongelmia! / 4. Maastoilemassa, itse Disan selässä ja Samba vapaana. Kaiken lisäksi ihana pakkassää ja pöllyävä hanki. Parasta!


1. Jeaa, hiihtoratsastus ja tällä kertaa meikä suksilla! / 2. Oikeesti ihan sika kiva hevonen, oltaisko nyt toista kertaa ravattu itekseen ja tämä kääntyy, pysähtyy, liikkuu ym. tekee aivan kaiken mitä pyytää vaikkei juuri olla mitään treenattu. Tasapainoa ja varmuuttahan se vielä vaatii, mutta siitä tulee hieno! / 3. & 4. Messutunnelmia Helsingistä.


1. Kuvauspäivä! / 2. Saatiin tiimipaidat ja Tampereella meitä odottaa myös uudet hupparit. / 3. Hieno vauva! Ei voi vaan tarpeeksi hehkuttaa, kuinka fiksu se on. En malta odottaa, että ollaan jälleen Suomessa ja saataisiin ihan järkkärillä ajankohtaisia kuvia. Nyt se on ravannut ehkä kolmesti ratsastajan kanssa kentällä ja ennen lähtöä käytiin myös maastossa kävelemässä. / 4. Tallipäivä alussa!

Kerran näin puhelinkuvalinjalla mennään, niin jaan tähän loppuun muutamat videot näiltä ajoilta, jotka olen instassa julkaissut:


Käyttäjän @porkkananvoimalla jakama julkaisuKäyttäjän @porkkananvoimalla jakama julkaisu


Käyttäjän @porkkananvoimalla jakama julkaisu

2 kommenttia: