maanantai 14. elokuuta 2017

Pelastusoperaatio, metsään eksyminen ja muita hyviä kisavalmisteluja

Mulla on nyt tosi monta asiaa ja postausta julkaisematta. Aasileiri tuli ja meni ja onnistui, siitä on tulossa paljon postauksia. Vaikea valita mistä aloittaa, mutta ehkä koetan mennä melko aikajärjestyksessä. Siirtykäämme siis heinäkuun viimeiseen viikonloppuun.Huh, mielettömän rankka ja kiireinen, mutta aivan äärettömän hauska ja onnistunut viikonloppu takana! Lauantaipäivästä alkaen kuvasin pientä videoa blogiin ja suunnitteilla oli jatkaa projekti aina sunnuntain (kisapäivä) aamuun saakka. Sunnuntaina aamupäivän kuvattuani tajusin kuitenkin, että ei helvetti, ennen kisojen alkua on vielä tsiljoona asiaa tekemättä (= maastoesteradalle viimeisetkin esteet paikalleen, kanttiiniin leipomiset ja hinnoittelut kohdilleen, kanslian papereiden järjestely jne.) ja päätin luovuttaa videon suhteen.

Jos joku hyppää blogiin vasta ensimmäistä kertaa, ovat nämä kisat siis järjestetty alusta alkaen itse hyvän ystäväni Venlan avustuksella minun tallillani.

Kuvat: Venla
Mitäpä ei kuitenkaan olisi moinen kisaviikonloppu ilman perinteistä säätämistä ja jotain pientä actionia. Tämän toteuttamiseksi hyvä aloitus on mm. neuvoa ratsain tallillesi tuleva kaveri umpimetsään ja lähteä sitten pelastamaan tätä Snapchatin Bitmoji-kartan avustuksella (creditit Venalle snäpin hyödyntämisestä ja muutenkin kompassina toimimisesta töistä käsin). Mukava useamman tunnin reissu siihen lauantaipäivän alkuun, joten kuinka mahtoivatkaan loppuvalmistelut sitten sujua? Tsekkaa alla olevat videot ja tiedät missä mennään, kun seuraavassa postauksessa päästään itse kisoihin!

Valitettavasti video ei toimi mobiililaitteilla, mutta voit katsoa sen tietokoneelta.

n

4 kommenttia:

 1. Höh, en pystynyt katsomaan koneellakaan, tuli vaan ilmoitus et video sisältää jotain kumppanin SME sisältöä ja sen näyttäminen on estetty maassasi (Suomessa :D) tekijänoikeusseikkojen takia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aargh eikää! :/ Pitää illalla korjata asia.

   Poista
 2. Minullakin näyttää, ettei voi katsoa videota :( Melko toiminnantäyteistä tuntuu siellä teillä olevan, joten älä stressaa- kyllä me jaksetaan odottaa 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh :( Joo, loistava juttu! Mä yritän saada sen tässä korjattua viimeistään ensi viikon aikana.

   Poista