sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Iloista joulua!




 




Niin se kuukausi vierähti jälleen ja nyt ollaan jo aattopäivässä. Porkkanablogin jouluinen tsemppaus oli ideana hyvä, mutta toteutuksena jäi kuitenkin tänä vuonna tekemättä. Arvonta on kyllä edelleen tulossa, mutta ajoitan sen vasta seuraavalle viikolle, koska kaikkien joulukiireiden lomassa tämä tonttu ei ehtinyt noutamaan pakettia kaupungista. 

Nyt olisi aika hiljentyä joulun viettoon kukin omalla tavallaan. Meillä illan ohjelmassa on joulupukin vierailua, joulusaunaa, notkuvien herkkupöytien ääressä nautiskelua, perheen yhteistä aikaa ja lahjojen jakoa valtavan joulukuusen alla. Kimmeltävien koristeiden lomassa kynttilät tuikkivat tummanvihreillä piikkioksilla ja ilmassa on todellakin joulun tuntua. (Mitä nyt leikkisän kurittomat kissanpennut koittavat jatkuvasti hyppiä joulupuun sekaan ja kaataa koko komistuksen kokonaan.)

Hevosetkin saavat muutamat jouluherkut ja kuusenoksia karsinoihin. Huomenna ohjelmassa on joulupäivän maastoretki ja päästään ponejenkin kanssa fiilistelemään vielä vähän tonttujuttuja tälle vuodelle. Toivottavasti teidän joulunaika on sujunut tähän mennessä hyvin ja aattoilta joulupäivineen jatkuu yhtä ihanissa merkeissä. Hyvää joulua kaikille!

7 kommenttia:

  1. Teidän joulu kuulostaa aivan ihanalle! Hyvää joulua, Veera :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu on kyllä tosi kivaa aikaa. :) Kiitos, samoin sulle!

      Poista
  2. Vähänkö ihania kuvia! Hyvää tapaninpäivää ja myöhäsitä joulua sinne <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia taas kerran. Mukavaa tapaninpäivää näin tässä vaiheessa iltaa!

    VastaaPoista