tiistai 26. joulukuuta 2017

Rekiretki


Nosta, orhi jalkaa, rekiretki alkaa, helkkää tiu'ut pienet, iloiset.

Tähti kirkas hohtaa, sinne matka johtaa, missä loistaa valot lämpöiset.

Elää saa niin riemullisen hetken,

se ken tekee reippaan rekiretken

Orhi, parhaas koita!

Soita, tiuku, soita 

hilpeät ja hauskat sävelet!


Wihiii, tänään oli tosi kivaa! Täydellinen päivä pienelle rekiajelulle: lumipeitteen saaneet valkeat puut, pehmeä puuterihanki ja sopiva pakkanen. Villapeittojen alla ei tullut yhtään kylmä, kun innokas suomenhevonen pisteli menemään ravia ja toisinaan jopa laukkaa läpi mielettömän kauniin talvimaan. Pääsin myös itse ajamaan ja oli kyllä hauskaa! En ole koskaan ennen rekeä ajanut, paitsi poroilla (😂), joten tää olikin tosi kiva kokemus josta olen haaveillut jo pitkään. Joskus vielä toi oma liinaharjakin joutuu tähän duuniin!

Ihanista kuvista ja ylipäätänsä koko mahdollisuudesta jälleen kiitos Venlalle! Laulu oli ihan loistava rekiheppa ja siitä kyllä huomasi, että se nauttii ihan täysillä tästä touhusta. Onnellinen pieni suomenhevonen! Päivän ig-storysta @porkkananvoimalla löytyy muutama vauhdikas videoklippi reestä kuvattuna.

Kuinka moni teistä on päässyt ajamaan tai nautiskelemaan rekikyydistä?

6 kommenttia:

 1. Ihanan talvisia kuvia! Itse en ole koskaan ajanut, mutta reen kyydissä on tullut aika monta kertaa oltua. Kerrankin, kun olisi tarpeeksi lunta niin itselle iski flunssa. Ei ole siis reki kyyti vähään aikaan mahdollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Höh :( Paranemisia sinne, toivottavasti flunssa katoaa pian ja pääset taas heppailemaan kunnolla!

   Poista
 2. Ihanan talvisia kuvia taas kerran! Varmasti oli kiva päästä näin tapanin päivänä rekiretkelle ihanan suomenhevosen kyydittämänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä tosi hauskaa ja sattui vielä näin perinteisesti tähän tapaninpäivään. :)

   Poista
 3. Oi, teillähän on lunta! Täällä ei vuodessa ole montaakaan rekiretkipäivää, viimeksi olen rekeä ajanut varmaan 20 vuotta sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on nyt ihan loistava talvisää! Ja lumikin pehmeää pakkaslunta eikä mitään märkää nuoskan ja loskan sekoitusta, joten just täydellistä tämmöseen touhuun. :)

   Eikä, no mutta jospa se kunnon talvi tulisi vielä sinnekin!

   Poista