tiistai 13. helmikuuta 2018

Tapahtumarikas tammikuu

Viime viikkojen kaiken vapaa-ajan syöneet vanhojen tanssit on nyt nautiskeltu loppuun. Ihana, ikimuistoinen päivä takana, josta kuvia voi katsella toiselta instagram-tililtäni @veeraiidaaa

Prinsessapäivään valmistautumisen ja tanssitreenien vuoksi ponit ovat saaneet lomailla kävelytyksien ja hoitopäivien muodossa. Mennään tarkempiin kuulumisiin kuitenkin hieman myöhemmin, sillä nyt luvassa on pientä tiivistelmää kuluneesta kuukaudesta. Tuttuun tapaan samalla tyylillä, jolla aloittelin viime vuoden tammi- ja helmikuussa kyseistä postaussarjaa. Tällä kertaa vuoden tavoitteena vaan olisi saada paketti kasaan joka kuukauden osalta, joten saa nähdä miten siinä käy. Nyt kuitenkin itse postauksen pariin!

Voi olla, että kuvitus teksteineen näkyy mobiilisovelluksessa melko kehnosti. Siksi kannattaa lukea tämä tällä kertaa poikkeuksellisesti internet-näkymää hyödyntäen (jolloin voit helpommin zoomailla teksteihin tarvittaessa) tai ihan kokonaan myöhemmin tietokoneella.

Tammikuu 2018 oli monella tapaa melko raskas kuukausi. Kuten jo sanoin, lähes jatkuvasti tapahtui jotain ja tuntui, että kaikki epäonni kaatuu kerralla niskaan heti alkukuukaudesta. Toki joukkoon mahtui vaikka kuinka paljon iloisia ja ihania kokemuksia, mutta silti päällimmäisenä mielessä on painajaismainen ähkyviikonloppu. Useampi hevonen laukkaa tammikuun seurauksena vihreämmillä laitumilla, mutta kaikista kirkkaimpana tähtenä tummansinisellä samettipohjalla tuikkii silti Torres.


Pitänee nyt toivoa, että tässä oli tämän vuoden huono tuuri ja kevät ei tuo enää tullessaan mitään ikävää. Kuten blogin vakiintuneet lukijat jo tietävät, on Samballa perinteenä rikkoa itsensä heti lumien sulettua ja viimeistään (tai yleensä jo toistamiseen) kesän alettua. Jospa nyt meillä olisi kuitenkin ollut epäonnea kerrakseen ja ainakin nyt helmikuu voitaisiin aloitella hieman paremmalla menestyksellä!

14 kommenttia:

 1. En oikein keksi muuta sanaa kuvailemaan tätä postausta, kuin upea. Oot visuaalisesti niin lahjakas että itkettää, miten ihmeessä sä oikein osaat tuottaa näin laadukasta sisältöä? En oo ikinä nähnyt missään näin panostettua ja ulkonäöltään kaunista postausta, kaikki sopi täydellisesti yhteen.

  Jos nyt vielä ei oo tullut selväksi, niin sun pitää ehdottomasti voittaa se oma kategoriasi Blogiexpossa. Ei kukaan muu yllä tälle tasolle, se on fakta.

  Ei mulla muuta, saat sit hiihtolomalla opettaa mutkin näin taitavaks :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää ❤️❤️ No mut hei oikeesti, samat sanat vaan sulle!

   Poista
 2. Ehdottomasti samaa mieltä Olgan kanssa! Todella upeasti toteutettu tämä postaus, eikä monissa blogeissa näe näin paljon visuaalisesti panostettuja postauksia, wau! Muutenkin tämä uusi ulkoasu on todella kiva ja sopii tosi hyvin siun blogin tyyliin. Pakko vielä kehua, mutta oot kyllä visuaalisesti todella taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos tosi paljon Aino, ihana kommentti! ❤️

   Poista
 3. Wau, en oo ikinä nähnyt kenenkään blogissa näin upeeta postausta! Teille mahtui kyllä tammikuuhun harmeja ja tapahtumaa jo loppuvuoden edestä, toivottavasti saatte viettää tulevat kuukaudet ilman ylimääräisiä harmeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vau! Kiitos paljon!!

   No toivotaan, tää oli kyllä vähän epäonninen aloitus vuodelle. Mutta jospa tosiaan tässä oli nyt ainakin hetkeksi harmeja!

   Poista
 4. Nää sun tällaiset postaukset on kyllä upeasti toteutettu, kuten tässä muutkin ovat jo kehuneet! :) Pakko muuten vielä kehua tuotakin, että sun vanhojen mekko oli upea! Haaveilin itse juuri samanlaisesta, mutta vain eri värissä. :D Mä pidän peukkuja, että teidän loppuvuosi sujuu ilman haavereita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, mäkin tykkään siitä kyllä tosi paljon ja toi malli etenkin on aivan ihana. Mielenkiinnolla odotan millaisessa mekossa sä tulet tanssimaan, laita sitten johonkin kuvia niin pääsen ihastelemaan! 😍

   Poista
 5. Eipä tässä ole paljon edellisiin kommentteihin lisättävää! Ehdottomasti sinun kuuluisi voittaa se visuaalisin blogi -kategoria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi ihana kuulla! Näitä kommentteja kun lukee, niin tulee kyllä iloinen fiilis. :)

   Poista
 6. Teidän tammikuussa kyllä kieltämättä sattui ja tapahtui ihan hurjasti kaikkea! :o Toivottavasti kevät menisi vähän rauhallisemmissa merkeissä :D

  Ja rakastan tätä sun uutta ulkoasua, niiiin ihana! Samoin tää postaus oli taas ihan huippuhienosti toteutettu😍

  VastaaPoista