lauantai 21. tammikuuta 2017

Kisat omalla kentällä

Mainitsin jo aikaisemmin, että kesällä päätimme Emilian kanssa lähinnä vitsillä järjestää rataharjoitukset meillä. Kuulostaa vähän hullulle, mutta siitä se sitten lähti ja kisakutsu julkaistiin elokuussa. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna hypättiin ensimmäiset rataharkkarit Heikkilässä, itsejärjestämänä ja -suunnittelemana ja vielä omalla kentällä!

Kuvista iso kiitos Keijo M.


Riina ja Disa














Saatiin korvaamatonta apua muutamalta kaverilta, joten kaikesta sähellyksestä ja stressistä huolimatta meillä oli ihan älyttömän hauskaa! Radan rakennus pimeässä edellisenä yönä, esteiden suunnittelu, viimehetken valmistelut (puomien maalaamista edellisenä yönä ym).. Kiitos Riina ja Roosa!

Lisäksi Riina ratsasti Disan kanssa siistin nollaradan sijoittuen pikkuluokassa vain muutaman aiemman ratsastuskerran jälkeen, joten eihän tässä voi olla enempää kuin tyytyväinen. Disa pääsi siis kisaamisen makuun ja tällä kertaa sen ei edes tarvinnut liikkua kotitallia kauemmas (ent. lastausongelmainen, nykyään ahkeran harjoittelun tuloksena kävelee suoraan koppiin!).

Aivan huikea päivä, joten ehdottomasti myös jatkossa tullaan järjestämään jotain tällaista. Ainakin kesälle on suunniteltu yhdessä Aasiyhdistyksen kanssa aasien kilpailupäivä, mutta mahdollisesti me jotain pientä järkkäillään jo ennen sitä. Kannattaa pysyä siis kuulolla!

Syyskuun rataesteharjoituksien kisakutsu, lähtölistat ja tulokset.


8 kommenttia:

 1. Järkätkäähän harkkakoulukisatkin, niin mekin tullaan sitten perseilemään sinne. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä meillä keväälle oli jotain semmosia suunnitelmia.. ;)

   Poista
 2. Joo hei nyt uuet kisat siellä pystyyn ni me tullaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tossa keväällä jotain saada kasaan, joten tervetuloa! :D

   Poista
 3. Täällä on yks vapaaehtonen apulainen, jos järkkäät taas kisat! Ja meillä on se talviriehakin vähän toteuttamatta kun ei joulua ennen ihan onnistunu :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ja se pitää toteuttaa vielä jossain vaiheessa! :D

   Poista
 4. Ompa somat maalit puomeissa :)

  VastaaPoista