sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Peltoilua kerrakseen

Ihan ensimmäisenä, saatte ignoorata täysin tässä postauksessa esiintyvän ruman loimen. Jouduin jättämään se auki, jotta ponilla olisi hyvin tilaa liikkua myös edestä. Toi oli hieman huono valinta, se ei millään pysynyt aloillaan ja lenteli tai valui aina johonkin suuntaan. Ensikerralla taidankin sitten valikoida jonkun muun viltin sieltä hyllyjen perukoilta.

Maa sai vihdoin kauan kaivatun lumikerroksen ja päätettiin lähteä sen kunniaksi pellolle. Sarallahan ei ole varmaan taas kuukauteen otettu ravipätkiä, joten nyt kuvaajan ollessa paikalla oli hyvä hyödyntää sekin tilaisuus ja ravata jälleen kesän pitkän saikun jälkeen.

Poni oli kuitenkin vähän omituinen ratsastaa. Tosi tyhjä ja ihan extraherkkä, se ei aluksi sietänyt minkäänlaista tuntumaa. Loppua kohden se normaalisoitui hieman, mutta mitenkään erittäin onnistuneisiin ratsastuskertoihin tämä ei ylettynyt.

Laitoin myös merkille, että Sara oli aavistuksen jäykähkö. Varmaan näiden kylmien ilmojen takia se on vetänyt itselleen jotain pikkujumeja etenkin selkään. Luultavasti myös sen takia ratsastettavuus oli huono, joten en mitenkään älyttömän kauaa viitsinyt ponia kiusata. Pitää tilata sille pitkästä aikaa hieronta, samalla saadaan sitten neiti myös laseroitua.


Poikkeuksellisesti päivän liikutuslistalla oli nyt myös Disa, koska se on pistänyt nyt ihan ranttaliksi kun on älynnyt, että hei, hänhän voikin tehdä hieman nuoremman kuskin kanssa mitä haluaa. Se on heittänyt pikkusiskon useamman kerran tantereeseen ja toissapäivänä kävin onkimassa ponin pois naapuritallin heinäpaalilta, kun se ryökäle oli lähtenyt taluttaessakin käsistä.

Eilen siis ratsastin Disalla kevyesti ja aavistuksen se katto kieroon, että mitäs hittoa sinä sinne kiipeät monen kuukauden jälkeen. Ihan ok hyvin se kuitenkin toimi, joten uskalsin tänään antaa tuhman possuponin Venlan ratsuksi.

Käytiin vähän nauttimassa pakkaslumihangista pellolla ja lopuksi otettiin vähän kuvia tiellä. Lumiset puut olivat niin nätti tausta ja ponikin oli kiltisti! Se kyllä näytti osassa kuvissa joko rumalle, erittäin järkyttyneelle tai muuten vaan typerälle. Onneksi saatiin edes muutama julkaisukelpoinen otos.. :DPsst, käykää vielä kurkkaamassa edellisen postauksen ihanat aasikuvat mikäli ne ovat sattuneet jäämään välistä. Nyt meikäläinen alkaa valmistautumaan huomiseen äidinkielen kakkoskurssin hurjan pelottavaan puheeseen ja palailee blogin puolelle Penaponin kuulumisien merkeissä myöhemmin alkavalla viikolla. Mukavaa maanantaita kaikille! ;)

4 kommenttia:

 1. Ihan turhaan jännitin, hyvinhän meillä Diiselin kaa meni :DD Nyt sun vuoro tulla Laululla baanailee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä meni tosi hyvin! Joo :D Ja sullahan on edelleen Samba testaamatta. ;)

   Poista
 2. Kiva että oot alottanu taas kirjottamisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tää blogi kiinnostaa edelleen. :)

   Poista