perjantai 10. maaliskuuta 2017

Helmikuu pähkinänkuoressa

Vähän aikaa sitten kyhäsin tammikuun koosteen. Se tuntui olevan pidetty postaus, joten päätin nyt asettaa tavoitteeksi vastaavanlaisten tiivistelmien toteuttamisen koko vuodelle.

Ongelmaksi tässä helmikuun postauksessa kehittyi se, että en mitenkään saanut mainittua kaikkia huippukivoja asioita tai todellakaan julkaistua kaikkia niitä ihania kuvia, joita helmikuussa saatiin. Siksi suosittelen tsekkaamaan vielä ainakin nämä kuukauden muut postaukset, jos joku on sattunut jäämään välistä: RatsureimaVieläkö on villiponeja?, Valtava kuvapläjäys Peetusta, Villi ja vapaa, Ihana lomafiilis ja Talven taikaa.

Pahoittelen vielä, jos joku ei saa kunnolla selvää käyttämästäni fontista. Puhelimella selatessa kannattaa tämän postauksen ajaksi laittaa nettinäkymä päälle mobiiliversion sijaan, jolloin zoomailu on huomattavasti helpompaa.
Millainen kuukausi teillä on ollut?
Voitte halutessanne linkkailla vastaavanlaisia kuukausitiivistelmiä alas,
käyn lukemassa mielelläni myös muiden postauksia!

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Teillä vaikutti kyllä olevan tosi hyvä kuukausi :) Meidän helmikuu oli myös tosi hyvä, ja teinkin siitä myös koostepostauksen :)

  http://raketillakuuhun.blogspot.fi/2017/03/helmikuun-parhaat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä! Mukava kuulla, että teilläkin meni hyvin. Käyn lukemassa sun postauksen. :)

   Poista
 2. Nää postaukset on niiin nättejä!

  VastaaPoista
 3. Olipas tää kivasti toteutettu postaus! Tällä tyylillä en olekaan nähnyt näitä toteutettavan aiemmin :) Todella kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, pyrin hakemaan vähän erilaista tapaa tähän. Mukava kuulla, että onnistuin. :)

   Poista