sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Testissä GoPro

Tilasimme seuraavaa ulkomaanmatkaa varten uuden kameran ja ostoskoriin valikoitui GoPro Hero 5. Kamera pääsi eilen testiin ihan tositoimissa, kun innostuin kiinnittämään sen kypärään maastoreissulle mukaan. 

Samalla myös teille aukenee mahdollisuus päästä kurkkaamaan meidän maastoreittejä tarkemmin. Tässähän on vain yksi lenkki koko kokonaisuudesta, sillä meillä on melko laajat ja monipuoliset maastoilumahdollisuudet täällä kotitallilla.

Kesällä voisin ainakin maastoesteradalta ottaa lisää kypäräkameravideoa. Miltä kuulostaa?

10 kommenttia:

 1. Minäkin aina välillä haaveilen GoProsta, mutta jään aina miettimään, että tulisiko sille käyttöä kuitenkaan? Jään odottelemaan maastoestevideota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei mekään ois muuten ostettu mutta edellisen vedenpitävän kameran rikkouduttua haluttiin reissua varten kuitenkin joku vastaavanlainen. Testiin sitten nyt tää GoPro, onhan tää siitä kätevä, että voi vaikka mitä sitten kuvailla! :)

   Poista
 2. Meillä on gopro, pari vuotta vanha jo. On unohtunut kaapin perälle vaikka jossain välissä kuvasin paljon just maastoreissuja. Se olisi hyvä väline jos tekee kunnon mydayta mutta kun se tuottaa niin paljon isokokoista videota huutaa tietokone apua editoinnissa :P

  Mutta yks juttu missä se on super on kuljetukset. Gopro traileriin sisälle ja kännykästä voi välillä kurkata että millä puolella etupuomia Muuli matkustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, onneks mä hommasin hetki sitten uuden läppärin niin tää ei ainakaan vielä järkyttynyt noista. Edellinen ois varmaan saanutkin jo jonkun oikosulun.. :D

   Hyvä kun hoksasit, menee ehdottomasti myös meillä testiin ens reissulla! :)

   Poista
 3. Mullakin on gopro, tai no se ei ole saman merkkinen mutta kuitenkin pikkuinen kamera, jonka saa kiinnitettyä esim. kypärään. Pari kertaa olen sitä käyttänyt mutta usein vaikka ideana olisi ottaa se mukaan niin unohdan sen ottaa. Yksi kerta innostuin sen ottamaan mukaan mutta pimeä yllätti eikä videossa näkynyt mitään, tietenkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no ehkä vielä joskus se tulisi mukaan! :D Kuvailemaan vaan, näitä on kyllä hauska sitten katella. :)

   Poista
 4. Kiva video:) Mullakin on Gopro, ja se on kyllä tosi hyvä! Video maastiksilta ois kiva myös ;)

  VastaaPoista
 5. Tää oli tosi kiva! :)
  Ite haaveilen omasta GoProsta, mutta onneksi ollaan pari kertaa saatu lainaksi heppailuihin. Jos tää on vedenkestävä, kuvatkaa kesällä uittamista? ;)

  VastaaPoista