keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Kesäkukkaset

Seppele ja keltainen voikukkameri. 

Näiden kahden elementin varaan lähdimme tänään Venlan kanssa rakentelemaan kuvauspäivää. Pieni pohtiminen oli, minkä hevosen nappaisimme malliksi. Sara on hyvin kuvauksellinen ja elegantti, mutta tällä hetkellä se siristelee toista silmää. Enkä tiedä kuinka sen kynitty pottatukka olisi istunut näihin villeihin "luonnonlapsi" -kuviin.

Valinta päätyi pieneen pyöreään. Onhan se pirun nätti ja jotenkin juuri passeli tähän teemaan! Peetun maha on kyllä kasvanut ihan luvattoman suureksi, sillä pienen pariviikkoisen kesälomansa aikana se on saanut tehokkaasti tuhottua hieman sutjakkaamman ulkomuotonsa. Älkää siis antako pienen kesämasun häiritä, vaan keskittykää enemmän sen komeaan läsiin ja nättiin liinaharjaan.


Mullahan on paksu, punainen ja luonnonkihara hiuspehko, joka pääsi tänään oikeuksiinsa. Mitään sille ei tehty, iskettiin vain seppele päähän. Oikeastaan tykkään kovasti näiden kuvien tunnelmasta ja tuosta lookista. Se on juuri sitä "minua".

Kuvausolosuhteet olivat vaihtelevan auringon takia hieman haasteellisia, mutta onneksi Venla on taitava kameroiden käsittelijä ja onnistui tuttuun tapaan mielettömän hyvin! Peetulla oli hieman vaikeuksia pysyä paikallaan. Ötökät kiusasivat ja heinä houkutteli. Hampaat sillä vaihtuvat parhaillaan ja yksi oli hyvin lähellä irtoamispistettä, joten se mukelsi kamalasti kuolaimiin (esim. ensimmäisessä kuvassa). 

Joka tapauksessa kyllä sinne kortille muutama edustava kuvakin tallentui. Mitäs te pidätte näistä?


22 kommenttia:

 1. Tykkään sun blogin ulkoasusta tosi paljon! Mukavan simppeli, mutta kuitenkin erikoinen. Banneri on mun mielestä tosi erilainen, enkä itse ole tuollaista itse nähnytkään.
  Tämän postauksen kuvat oli tosi ihania. Toi heppa on tosi kaunis ja niin oot kyllä sinäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla! Banneri kyllä onnistui myös omasta mielestäni kohtuu kivasti.
   Vau, kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Komppaan Essiä, ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia! Oot itse super kaunis ja Peetu on suloinen kuin mikä - täydellinen combo siis :)

  VastaaPoista
 4. Vau! Tosi upeita ja tunnelmallisia kuvia sekä taidokkaasti otettuja! Itsekkin kävin kuvailemassa tänään siskoni ja koirani kanssa pelolla missä oli voikukkia, niitä ei tosin ollut niin paljon, kun tuolla teidän kuvissa. Silti niistä tuli ihan kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän!
   Oi, vähänkö kiva! Nää voikukat tuo kyllä kivasti väriä kuviin kuin kuviin! :)

   Poista
 5. Tosi ihania kuvia. Stinan turpaa olisi tpsi vaikea pitää erossa voikukkapellosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hahah, oli meilläkin kyllä sen suhteen hieman ongelmia! :D

   Poista
 6. Ompa ihania kuvia! Eikä tuo Peetun kesämaha todellakaan ole paha, ainakaan Pokkiksen mahaan verrattuna..:D Myökin yritettiin viikonloppuna saada ponin kanssa vähän tuon tyylisiä kuvia, tosin pelkästään seppeleen kanssa ja ainoat voikukaktkin olivat keskellä laidunta. Pokkis tosin oli vähän eri mieltä seppeleestä ja se olikin sitten jorpakossa ennen kuin yhtään kuvaa oltiin ehditty ottaa.:D Onneksi teillä nää onnistui, ihan tosi upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Hah, no hyvä ettei olla ainoita palloja. :D Voi eii, hassu Pokkis! Toivottavasti tekin saatte vielä paljon kivoja voikukkakuvia, näistä nimittäin tulee niin ihanan kesäisiä. :)

   Poista
 7. Vau, tosi ihania kuvia! Ja myös tosi tunnelmallisia :) Pitäisi Kuunkin kanssa päästä ottamaan taas oikein kunnon mekkokuvia pitkästä aikaa ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos! Oi, menkää ihmeessä, niistä tulee varmasti ihan superkivoja! <3

   Poista
 8. 2., 4. ja 5. ovat upeita! Liinaharja sopii vaan niin hyvin kukkamereen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niistä myös! No äläpä, just tommonen ihanan perinteinen suomiputte! :D

   Poista
 9. Ihan mahdottoman upeita kuvia! Olet niin kaunis, vau <3
  Minäkin haluaisin ottaa tällaisia kukkaistyttö kuvia, mutta puuttuu kaviokas, jonka kanssa moinen toteuttaa- täytynee odottaa Pillerin perinteinen kesäsaikku, jolloin sillä ei muuta olekaan, kuin aikaa, niin ehkä sitten voisi sen kanssa ottaa kuvia! 8) Olisi kyllä upea muisto tällaiset kunnon kesäkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3
   Voi ei, toivottavasti keksit keinon saada Pillerin kanssa kuvia ilman saikkuja! Nää ois niin ihania myös teistä, melkein osaan jo kuvitella miten upeille ne näyttävät! :)

   Poista
 10. Nää on kyllä nii kivoja ja kesäisiä, wautsi! :)

  VastaaPoista