torstai 15. kesäkuuta 2017

Sisarusten kohtaaminen
Tarkemmin ottaen puolisisarukset pääsivät tutustumaan eilen, kun Venlan hevonen Laulutar muutti meille muutaman yön ajaksi vierailemaan. Laululla ja Peetulla on sama isä Raperto (linkki vie sukupostin sivuille).

Laulu on korkeampi kuin Peetu, väritykseltään eri ja selkeästi pyöreään poikaan verrattuna hevosmaisempi rakenteeltaan. Peetu on vähän poni. Mutta noin niin kuin muuten ne muistuttavat melko paljon toisiaan, ainakin asennot on joka kuvassa lähestulkoon samat. Kuin kaksi marjaa!


Laulu on viiden, eli vain vuoden vanhempi kuin veljensä. Todella fiksuja nuoria molemmat!

Peetu ja Laulu tulivat heti hyvin juttuun ja ne laitettiinkin samaan tarhaan. Toki meidän tarha muistuttaa jo melkein laidunta, sillä nyt kesällä sitä kuluttavat lähinnä aasit, eivätkä ne kaksin kerkeä pitämään heinää pois isolta alueelta.

Daisy ja Lucia muuten saivat siirron metsän puolelle uuteen aitaukseen, joka on niille paljon parempi. Muihin poneihin Laulu tutustui aidan yli ja niissäkään ei tuntunut olevan ongelmaa. Disan kanssa tietty vähän inistiin, onhan se lauman pomo. Sulassa sovussa ne kuitenkin olivat ja seuraavana päivänä porukka oli päätynyt omatoimisesti samaan laitumeen. Jaahas, no ei siinä sitten mitään kerran langatkin olivat ehjinä. Mitähän limbousta tai korkeushyppyä siellä on harrastettu. 


Että joo, tällä hetkellä tallissa siis seisoo seitsemän elukkaa. :D
Tarkemmin postausta ja materiaalia tältä visiitiltä on tulossa pian!

4 kommenttia:

  1. Ovatpas he samannäköisiä! Tosi kivoja kuvia kaikki ja kiva postauskin! Innolla odotan lisää postausta tästä pienestä vierailijasta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jep! Tästä tulee kunnon postausta pian, ensin täytyy vain käydä miljoonat kuvat ja videot läpi. :D

      Poista