keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Haikea helmikuu

Tammikuussa kokosin kuukausitiivistelmän, jota lupailin jatkaa koko vuoden ajan jokaisen kuun päätteeksi. Oon nyt hieman jäljessä aikatauluista, mutta kyllähän tähän väliin vielä helmikuu ehtii ja pian pääsettekin sitten jo maaliskuun pariin!

Jostain kumman syystä blogger sökertää näissä tekstien laadun aika minimiin, enkä saa ongelmaa juuri korjattua. Haluan kuitenkin pitää tämän toteutustavan yllä ja iskeä kuukauden kohokohdat huoliteltuina kuvina omaan tyyliini, joten toivottavasti pieni rakeisuus ei haittaa liikaa. Katseet voi kääntää vaikka näihin ihaniin kuviin, joita helmikuun aikana saatiin mukavan paljon napsittua!


Helmikuun postauksen jälkeen totesin, että toivottavasti seuraava kuu sujuu paremmin. Vitsailin lopussa ponin tavanomaisesta kevään aloituksesta eli itsensä rikkomisesta ja uskalsin jo elätellä toivoa paremmasta jatkosta. Loppujen lopuksi kaikki meni niin, että helmikuusta tuli vielä raskaampi ja vaikeampi edeltäjäänsä verrattuna. Nyt sinisellä samettitaivaalla on jälleen yksi kirkas ja lumoava, tuikkiva tähti.12 kommenttia:

 1. Todella kaunis toteutus jälleen! Joskus onnen on vielä pakko kääntyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! No jep.. Eiköhän tää nyt tästä!

   Poista
 2. Tykkään niin sun tyylistä toteuttaa nää postaukset! Meinasi taas kyyneleet nousta pintaan, kun luki paria kohtaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No joo.. :( Jospa nyt oikeasti loppuvuosi sitten paremmissa merkeissä.

   Poista
 3. Nämä postaukset on niin nättejä. Tykkään tykkään!

  VastaaPoista
 4. Ihan samaa mieltä olen Suvin kanssa, kyyneleet nousi taas pintaan parissa kohtaa. Kirjoitat ihan älyttömän kauniisti <3 Jaksamisia vielä kertaalleen, toivottavasti teidän onni kääntyy pian!

  VastaaPoista
 5. todella upea toteutus taas kerran! harmi, että helmikuusta tuli niinkin raskas kuukausi, mutta toivotaan parasta, että enää loppuvuonna ei tulisi näin paljoa vastoinkäymisiä hevosrintamalla.

  VastaaPoista
 6. Taas niin kiva ja ihana toteutus, vaikka tietysti aiheet olivatkin vähän surullisia :( Saisi kyllä teillä olla nyt sitten hyvää tuuria oikein kunnolla koko loppuvuosi, sen oot kyllä ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Tää alkuvuosi on kyllä ollut oikeesti aika epäonninen.. :(

   Poista