lauantai 27. toukokuuta 2017

Summer bucket listNäitä luultavasti näkee vähän joka blogista, mutta en malttanut olla myös itse julkaisematta moista postausta kuitenkin hieman erityyppisellä toteutuksella. Tästäpä aukenee sopivasti myös kesäsuunnitelmia tälle vuodelle, joten miksipä ei. Ja mun mielestä nämä kesäkuvat ja fiilistely on vaan niin ihanaa! 

Tässä nyt ei tietenkään ole listattuna kaikkea, mitä kesäni sisältää. Mutta muutama suunniteltu kohta, joiden toteuttamista odotan niin innolla ja joista varmasti tulee todella hauskaa. Semmoista hulluttelua ja hyvän mielen touhuilua, unohtamatta kuitenkaan kunnon treenaamista ja uusien asioiden oppimista - en malta odottaa!

16 kommenttia:

 1. Ihanasti toteutettu postaus, tulipa aurinkoinen fiilis!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, tarkoitus olikin just vähän herätellä kesäfiiliksiä myös lukijoissa! :)

   Poista
 2. Unohdit vierailla muuleilla ratsastamisen ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanasti toteutettu postaus! Ilmottaudun mukaan ravirata baanaukseen, ottakaa meidät kyytiin olokorjaamolta... ;D

  VastaaPoista
 4. Vau, tosi kivasti toteutettu postaus! Tykkäsin kyllä erityisen paljon! Taidankin liittyä lukijaksi heti, kun kerkeän ja pääsen koneelle! :)

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihana! Lastaustreenit kuulostaa hyvältä! Pitää kai taas itsekin roudata traikku tallin pihaan kun kesä koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ne on kyllä jees. Peetun kanssa aloitellaan ihan ensimmäisiä kertoja ja muiden kanssa vähän palautellaan mieleen.

   Poista
 6. Tosi ihanan kesäisesti ja muutenkin hyvin toteutettu postaus ❤ Tuli oikein​ kesäinen ja hyvä fiilis!

  VastaaPoista
 7. Vautsi miten ihanasti toteuttu postaus! Ihailin tätä jo puhelimella ihan tuoreena ja kyllä hyvän idean oot keksinyt. Itellä tämmöinen ei tullut edes mieleen :D
  Tästä tuleekin oikein kunnon kesäinen fiilis eikä millään meinaisi malttaa, että pääsisi omankin listan tehtäviä toteuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :)
   Jep, toivotaan, että se kesä nyt tulisi nopeasti! Sun lista vaikutti oikein hyvältä, mielenkiinnolla odotan toteutuspostauksia. :)

   Poista
 8. Erittäin onnistunut toteutus kyllä tällä postauksella, superhieno ja enpä ole muualla tällaiseen edes törmännyt! :) Hienoa, kun joku on luova ja keksii uutta! :) Tästä tuli kyllä tosi ihana, sellainen kesäinen fiilis itsellekin ja odottaa kyllä niitä vehreitä päiviä (jotka eivät tänne Kuopioon ole vielä suvainneet saapua..)- pääsisipä pian kahluuttamaan ja tekemään kaikkea muuta kivaa kesäpuuhaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitti! :) No jep, sais kyllä tulla ne lämpimät kelit! Ois ihan mukava, jos kesä kestäis pidempään kuin sen kaksi päivää.. :D Mutta ehkä toivoa ei oo vielä menetetty, joten pidetään peukut pystyssä sääennusteiden suhteen! :)

   Poista